Sandvad 78, 5471 Søndersø

Sandvad 78 - 5471 Søndersø

Stensbygaared - 4 længet ejendom med rødstens stuehus, 3 længer i god stand med disponible store rum, beliggende nær Søndersø og med 18 minutters kørsel til Odense C.

NYT jordvarmeanlæg Thermia Calibra 12 A+++ er netop etableret (april 2022) - årlig varmeudgift for hele boligen er 17.500 kr jf energimærke!

Ejendommen sælges med tilhørende ca 7000 kvm jord, der er mulighed for tilkøb af jord for 300.000 kr pt hektar.

I forbindelse med handlen etableres, for sælgers regning vandværksvand.

Boligen fremtræder pæn med mahogni vinduer i stue etagen og nyere Dinesen gulve i stuerne i stue etagen (der er gulvvarme under).

Boligen er indrettet med : Stor entré med trappe til 1. sal, større stue med planke gulv, stue med plankegulv og gulvvarme, spisekøkken, to sammenhængende stuer/ kontore/værelser også begge med plankegulv og gulvvarme, baggang med anden trappe til 1.sal og med udgang til staldbygning. Badeværelse i lyse klinker med badekar og gulvvarme.

1. sal indeholder :
Gang, ældre badeværelse med brus, 2 meget store værelser - den ene med udsigt over markerne, 2 mindre værelser og værelse. Fra det ene store værelse med udsigt er der adgang til gang og nedgang af hovedtrappen til entreen.

Udbygninger : Længen mod vejen indeholder 2 garager og 3 mindre rum.
Længen beliggende parallelt med stuehuset har høje porte ind både fra gårdsplads og fra bag ejendommen og indeholder 2 store rum med højt til loftet (anslået 5 meter) - tidligere kølerum, stort disponibelt og andet tidligere kølerum og større værksted.
Længen mod haven har bl.a. adgang fra stuehuset til spisekammer-rum, isoleret disponibelt rum, gildesal og større disponibelt rum med adgang fr anden længe.

Vidunderlig have med blandet beplantning og masser af "rum" i haven. Bag bygningsmassen er der stort græsareal - plads til pony el fodboldbane el lign. Høj randbeplantning. Fanstastisk udsigt over markerne i 180 grader fra ejendommen.

Bag ejendommen ligger en stålhal på knapt 400 kvm med støbt gulv og to porte ind, ingen strøm indlagt i hallen - denne kan tilkøbes for en mer pris på 350.000 kr og grundarealet bliver derved også ca + 1500 kvm større.

Ejendommen udstykkes ved salg og derfor har ejendomsmægler anslået ejendomsvurdering og ejendomsskat der fremgår af denne salgsopstilling.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.